TCB UNDERGROUND


VORES HISTORIE 


HVEM ER VI?

"The Container Barber" er et markant og innovativt koncept, der har gjort sig bemærket bag kulisserne på store danske musikfestivaler som CopenHell, Roskilde, NorthSide, Rock Under Broen og Tinderbox. Dette unikke initiativ omfatter en stor grøn container udstyret med to traditionelle barberstole, omfattende lydanlæg, og et godt lager af kolde øl og mørk rom. Inde i containeren finder man frisørerne Jesper Dyrby og Rasmus Helbo, som tager sig af klipning og barbering.


Ulrik er nøglepersonen bag logistik, markedsføring og booking for festivalernes arrangementer, roller der blev særligt udfordrende i 2020 og 2021, da festivalerne blev aflyst på grund af globale forhold. Som reaktion herpå startede holdet i 2020 egne arrangementer med intime koncerter for soloartister og duetter, standupshows og foredrag.


Disse begivenheder afholdes både indendørs og udendørs på Østerbro 20-22 og sikrer en direkte økonomisk støtte til kunstnerne, da alle indtægter fra billetsalg går udelukkende til de optrædende. Disse arrangementer har plads til henholdsvis 75 personer indendørs og 150 udendørs.


For flere oplysninger og opdateringer om vores dynamiske koncept, besøg venligst de social medier. Yderligere detaljer kan også findes i pressesectionen.

TCB UNDERGROUND 


MØD HOLDET BAG


JESPER DYRBY

AFVIKLER

RASMUS HELBO

AFVIKLER

JØRGEN KULMANN

FOTOGRAF/FOTOANSVARLIG

JOHN HR: HANSEN

AFVIKLER

ULRIK BUHL

PRESSE/BOOKING/ADMIN.

DORIS MCGEE

LYD & LYS